Hő- és fényvédő fóliák előnyei

Az épületeken alkalmazott üvegfóliák védenek a hőtől és a nap káros UV-sugaraitól, emellett pedig csökkentik a ragyogás mértékét, amely zavaró lehet munkavégzés közben. Hővédő fóliával nem okoz kellemetlenséget a nap erős fénye, melegítő hatása, és nyugodtan élvezhetjük munkavégzés közben is a hatalmas ablakok adta természetes fényt az irodában.

A hővédő fólia alkalmazása lehetővé teszi, hogy az egész épületben egyenletes legyen a hőmérséklet, a klíma és a nap hatására ne legyenek túl hideg és túl meleg pontok az egyes helyiségekben. Így költségeket takaríthat meg a drága klímaberendezés egyenletes működésével.
Az üvegfólia véd a ragyogás okozta nehézségektől: nem vakít el bennünket munkavégzés során és nem teszi lehetetlenné a munkát a számítógép képernyőjét elhomályosító napsugár. Emellett megakadályozza az UV-sugarak bejutását az épületbe, ezzel védve bőrünket annak káros hatásaitól. Számos pozitív hatása mellett még esztétikailag is sokat javít az irodaház megjelenésén, kinézetén.

Ha Ön is szeretne kényelmesebb munkakörülményeket teremteni napos időben is munkahelyén, próbálja ki hő- és fényvédő fóliáinkat!

irodafólia