Miért hasznos az autófólia?

A Közlekedési Felügyelet engedélyével és a plasztikkártyás műbizonylattal rendelkező  LLumar autófóliák segítségével ki tudunk elégíteni számos igényt, legyen az a belátás elleni, vagyonvédelmi, esztétikai vagy egészségvédelmi szempont.

Belátás ellen: A különböző  százalékban sötétítő fóliák segítségével el tudjuk rejteni az autóban hagyott értéket, ezáltal nem csábítva a tolvajokat a gépkocsi feltörésére.

Vagyonvédelem: Biztonsági fóliák segítségével jelentősen növelhető az az idő, amely alatt a betörő be tud jutni a gépkocsi utasterébe. ezt szemlélteti az alábbi videó, amelyben a Class FM rádiósai élő adásban tesztelik a fóliát: 



Esztétika: A sötétített üvegek által a gépkocsi elegánsabbá, esztétikusabbá vagy adott esetben sportosabbá tehető. 

Egészségvédelem: Mivel minden fóliánk UV szűrő réteggel ellátott, jelentősen csökkenthető a káros sugarak általi egészségkárosodás, mint például a leégés. A Nap káros UV sugarainak hatását az alábbi videó is rendkívül jól szemlélteti:


Életvédelem: Nem csak a biztonsági, hanem a hővédő fóliák éppúgy megakadályozzák, hogy egy baleset esetén a szétrepülő üvegszilánkok jelentős sérülést okozzanak a bent ülő személyeknek.