Így véd a fólia baleset esetén

Napjainkban gépjárművünk épségét számtalan körülmény veszélyeztetheti, melyek ellen kisebb-nagyobb mértékben tehetünk biztonsági óvintézkedéseket, azonban a hatékonyságuk jelentősen függ a betöltött funkciójuktól és a minőségüktől. Az autóüveg fóliák között megannyi típus megtalálható a széles piaci kínálatban, azonban minden esetben igyekezzünk kizárólag jó minőségű termékeket választani, melyek hatékony védelmet nyújtanak.


Az autóüveg fóliák védelmi szerepe számtalan esetben elengedhetetlen egy-egy káresemény alkalmával a jármű állapota, valamint a személyi sérülések elkerülésének érdekében egyaránt:

  • Természeti tényezők által okozott autóüveg károk, például jégeső, viharok által letört faágak, stb.

  • A közlekedés során felverődő kavicsok és egyéb elemek.

  • Szándékos rongálás esetén.

  • Balesetek során bekövetkező üvegtörés esetén, ugyanis a fólia egyben tartja az üveget, így a szilánkok nem okoznak sérülést.

A LLumar autóüveg fóliák hatékony védelmet nyújtanak a jármű és a benne utazó személyek számára egyaránt, így hosszú távú, minőségi befektetést kínálnak minden tulajdonos számára.

Tekintse meg az alábbi rövid videót, amely bemutatja, hogy hogyan védi meg baleset esetén az utasokat az autófólia:


Autóüveg fóliákkal kapcsolatos bővebb információkért és egyéb szolgáltatásainkért tekintse meg weboldalunk tájékoztatóit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken , mindenben készséggel állunk rendelkezésére!