Nyári autótuning speciális autóüveg fóliával

A nyári hőség, a tűző nap és a  káros UV sugarak sokak tűrőképességét próbára teszik, az erre érzékenyek pedig inkább előnyben részesítik az árnyékot, mintsem, hogy kinn tartózkodjanak ilyenkor a napon.

Lakásban, autóban, ahol rövid idő alatt felforrósodhat a levegő, még kevésbé lehet elviselni a nyári kánikulát, azonban néhány praktikus kiegészítő segítségével javítható a helyzet. Az autóklíma mellett jó szolgálatot tehet az autófólia is.

Az autófólia egyszerre több előnyös tulajdonsággal is rendelkezik, melyek megóvják az autó utasait a nyár kellemetlenségeitől. Az autóüveg fóliák között találhat olyat, ami hővisszaverő tulajdonságával késlelteti az autó belsejének felmelegedését, de a sötétítő, illetve UV védő rétegek is előnyösek, mert elnyelik a káros UV sugarakat, és nem engedik át a napfényt az üvegen, így védik az utasokat és az utasteret a felmelegedéstől.

Forduljon hozzánk bizalommal és készüljön a nyárra speciális autófóliáinkkal! Kérdéseivel bátran keresse fel szakértő munkatársainkat elérhetőségeink valamelyikén!