Épületfólia

Mikor ajánlott igénybe venni minőségi biztonsági- és épületfóliáinkat?

Számos olyan helyzet adódik az életben, amikor bizony szükségét érezzük a megfelelő épületfóliák és biztonsági üvegfóliák használatának.

De mikor nyújtják a legnagyobb segítséget a biztonsági- és épületfóliák?

  • Amikor az irodában vagy otthon elviselhetetlen a hőség, de nem zárhatjuk ki a természetes fényt.
  • Amikor el kellene takarni az ablakot a nem túl esztétikus kilátás miatt.
  • Amikor nem szeretnénk rácsot tenni ablakainkra, ezzel elcsúfítva a homlokzatot.
  • Amikor nem szeretnénk kitenni az épületben tartózkodókat a káros UV sugárzásnak.
  • Amikor nem szeretnénk, hogy a besütő napfénytől kárpitjaink, függönyeink kifakuljanak.
  • Amikor szeretnénk, ha az üveg betörése nem okozna balesetet.
  • Amikor szeretnénk, hogy ne lássanak be a házba vagy az autóba.

Az általunk kínált minőségi épület- és biztonsági fóliák által mindez lehetséges! A különböző fóliatípusokról ide kattintva talál bővebb információt.


Energia megtakarítás és költségcsökkentés épületfólia segítségével

A LLumar fóliái a modern gyártási technológiának és speciális kialakításuknak köszönhetően a legtöbb üvegszerkezet energiafelhasználási teljesítményét képesek növelni az épületek felületén, ezzel nagyban hozzájárulnak a költségek csökkentéséhez. A szakértők kutatásokkal támasztották alá, hogy az energiafelhasználást optimalizáló fóliákkal ellátott épületek esetében 15 %-kal csökkent az energiafelhasználás, amely lehetővé tette az épületekben a légkondicionáló berendezések gazdaságosabb működtetését, valamint a széndioxid csökkenéséhez is hozzájárult.

Az  épületfóliák évszaktól függetlenül remek eredményeket mutattak költségcsökkentés szempontjából, mivel a nyári időszakban történő hatékony léghűtés mellett, a téli hőtartás szempontjából is hozzájárult a fóliázás a szigetelés eredményességéhez, amely jelentősen csökkentette a kiadásokat.

Működtesse Ön is energia hatékonyan épületét a megfelelő fóliázás segítségével és ezzel csökkentse közüzemi kiadásait is, valamint tudatos energia felhasználóként járuljon hozzá a természet és környezetünk megóvásához!

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb tudnivalókat az épületfóliázásról, amelyeket ide kattintva érhet el.

gyakran ismételt kérdések között számos épületfóliázással kapcsolatos kérdésére választ talál, de készséggel állunk rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén is!